F.A.Q.

F.A.Q. Sweetlake Family Day 2004

Waar is het festival?
Het festival wordt gehouden op de Markt Zoetermeer. Wanneer je navigatie gebruikt om naar het festival te komen, kun  je naar ‘ Sweetlake Family Day ’ of ‘ Markt Zoetermeer navigeren.

Hoe is het festival bereikbaar?

 • Auto
  Wanneer je met de auto komt, kunt u het beste parkeren in de parkeergarage van het Stadshart Zoetermeer.
 • Fiets
  Wij raden je aan om zo veel mogelijk met de fiets naar het Sweetlake Family Day te komen. Er zullen extra fietsenstallingen aanwezig zijn. Maar u kunt ook gebruikmaken van de vaste fietsenstallingen in het Stadshart van Zoetermeer. Let wel op de openingstijden van deze fietsenstallingen.
 • OV
  Het Sweetlake Family Day is bereikbaar met het openbaar vervoer. Raadpleeg de 9292 app voor de beste route en meer informatie.
  HTM Randstad Rail: Lijn 3 en 4 rijden door Zoetermeer, U kunt het beste uitstappen bij halte Stadhuis vanaf daar is het 2 minuten lopen naar het festivalterrein.
 • Tip van de organisatie: Pak vanaf een van de nabijgelegen stations een OV fiets naar het festival!

Wat is de minimale leeftijd?

Iedereen is welkom het festival is voor alle leeftijden. Er kan wel om een geldig legitimatiebewijs  worden gevraagd deze bent u dan verplicht te kunnen aantonen. Er wordt geen alcohol geschonken aan minderjarige onder de 18 jaar. Vanaf 18 jaar geldt dat je een 18+ bandje verplicht moet dragen om sterke drank te krijgen /te halen of te mogen nuttigen. Voor alcoholische dranken mag er nog steeds altijd om je ID-kaart of Paspoort worden gevraagd.

Waar mee kan je betalen op het festival?
Het is mogelijk om te pinnen en contant te betalen op het festivalterrein.
Op het terrein kan je muntjes kopen bij de kassa, met deze muntjes kan je drinken of eten halen. Dit is het betaalmiddel voor als je iets wilt halen van drinken of eten.

Wat zijn de tijden van het festival?
De openingstijden zijn 14:00 uur – 23:00 uur
De deuren sluiten om 21:00 uur

Ticket kwijtgeraakt of niet ontvangen ?
Ticket niet ontvangen? Of is er iets fout gegaan met je bestelling? Geen probleem! Ga dan naar www.ticketopvragen.nl Of stuur een mailtje naar: info@yourticketprovider.nl en wij lossen het voor je op.

Is er een dresscode?
Nee, deze editie is geen speciaal thema. Just dress to impress! Alle vormen van sportkleding helaas niet toegestaan. Voor meer informatie over de kledingvoorschriften verwijzen wij je graag naar onze huisregels.

Wanneer is de timetable bekend?
De timetable maken we minimaal 1 week voor het evenement bekend.

Is het Sweetlake Family Day toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers?
Ja, dat is zeker toegestaan!

Mag ik fotograferen op het Sweetlake Family Day?
Ja dat mag zeker! Foto’s die tijdens het Sweetlake Family Day event gemaakt zijn voor eigen gebruik mogen niet commercieel gebruikt worden. Sweetlake Family Day heeft eigen fotografen waar je desgewenst je foto’s terug kan kijken.

Kunnen mijn tickets ook vanaf mijn Smartphone worden gescand?
Ja natuurlijk! Het is mogelijk om je tickets te scannen vanaf een smartphone. Houd er wel rekening mee dat de internetverbinding niet altijd stabiel is, dus wij raden je aan om je ticket van tevoren te downloaden op je smartphone.

Ik wil mijn bedrijf promoten op Sweetlake Family Day, wat zijn de mogelijkheden?
Sweetlake Family Day biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven om hun producten of diensten te promoten. Mail naar info@sweetlakefamilyday.com voor meer informatie.

Ik wil met een foodtruck staan op Sweetlake Family Day, wat zijn de mogelijkheden?
Sweetlake Family Day biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven om hun producten te verkopen. Mail naar info@sweetlakefamilyday.com voor meer informatie.